Història

El propietari del Restaurant Capitan d’Empuriabrava, el Sr. Jürgen Jepsen, va arribar a la Badia de Roses al 1972. A mitjans dels anys 80, Jürgen Jepsen va construir un restaurant seguint les seves pròpies idees. Ràpidament el “Capitan” es va establir com el centre de vida de la comunitat internacional d’Empuriabrava essent l’únic restaurant que es mantenia obert a l’hivern.
Des de l’any 1985 empresaris, turistes i gent del país es troben al restaurant davant del supermercat Montserrat. Des de fa 30 anys i fins avui en Jürgen Jepsen compta amb un equip amb molta experiència capaç d’oferir als seus clients una alta qualitat constant i un servei perfecte.
Ens explica: “Fa més de 10 anys que vaig traspassar tota la responsabilitat del restaurant al meu equip.” Cele Moreno s’encarrega de proporcionar un servei perfecte, així com de mantenir el contacte directe amb els clients mentre que Gonzalo Silva s’encarrega de la cuina.

Càmera Web

Ara pot seguir de prop la vida del Capitan

Veure càmera en viu